divendres, 20 de juny del 2014

BETHELHEM, BICAMPIONA DE CATALUNYA

El dissabte passat, 14 de juny, es va celebrar a l'Estadi Camp Clar de Tarragona la Final dels Campionats de Catalunya d'Atletisme Infantil, Aleví i Benjamí, on la Bethelhem es va tornar a proclamar campiona de Catalunya amb autoritat després d'una extraordinària cursa.

La Bethelhem, com atleta de primer any de l'Avinent Club Atlètic Manresa, va participar en categoria infantil en la prova dels 3000m i es va proclamar vencedora davant les corredores Inar Kajtih en representació del FC Barcelona i de Natalia Cobos de l'ISS l'Hospitalet. En aquesta final amb un temps de 11:09.82, es va proclamar amb brillantor campiona de Catalunya, victòria que corona l'excel·lent temporada que ha realitzat: guanyadora en la prova dels 2000m en pista coberta i 3000m en l'estadi.

Així va quedar la classificació final:
  1. Bethelhem Manzano Jimeno (Avinent Club Atlètic Manresa) amb un temps d'11:09.82
  2. Inas Kajtih Kajtih (FC Barcelona), 11:12.79
  3. Natalia Cobos Pascual (ISS l'Hospitalet), 11:24.35 
Celebrem els seus èxits i sense que l'aroma de la victòria la confongui confiem en què els bons resultats que ha obtingut siguin la motivació que empeny la Bethelhem a continuar treballant de valent amb la finalitat d'assolir l'excel·lència en el seu aprenentatge i formació esportiva, ara per ara per superar-se i millorar.

Enhorabona a la bicampiona. Malgrat que ja s'ha acomiadat de nosaltres seguirem amb atenció la seva trajectòria futura; mentrestant en aquests dies de petards i pirotècnia farem esclatar algú, quan l'Elías no hi sigui, com agraïment pels bons moments viscuts, esportius i escolars, i com a reconeixement a la seva fenomenal temporada com atleta.

Una abraçada.

Aquí us deixo un enllaç on podeu veure fotos de la cursa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada